4/01/2008

Paschnampook gets sponsorship !!

Onwijs trots en nog meer blij ben ik met de toezegging van Salvatore Clim-bits om mijn boulderwand te sponsoren !! In ruil voor regelmatige news-updates op mijn blog het plaatsen van het SLVTR-logo op mijn boulderwand krijg ik een groot aantal klimgrepen voor mijn boulderwand. SLVTR, van de eigenaar Bernard Klok, is bekend van het grote assortiment klimgrepen, maar ook van de op maat gemaakte klim-/boulderwanden. Daarnaast maakt hij ook aparte opzetmodules.
Ik had Bernard al eerder gesproken over het voornemen voor een eigen boulderwand. Hij bulkt van de ervaring in het bouwen van klimwanden, en ik ben een groot fan van zijn grepen. Tijdens een laatste informatie-uitwisselingssessie opperde ik de mogelijkheid van sponsoring in natura, grepen dus. Bernard, altijd te vinden voor eigen klimwandinitiatieven, stond meteen positief tegenover het idee. Nu is er, buiten de aanstaande lente, nog een grote drijfveer om de boulderwand "pronto" te bouwen. Let's get started !!

1 opmerking:

de grepenboer zei

Omdat dat wandje er nu toch eindelijk moet komen heeft het manegement in overleg met de gebruiker besloten om tot sponsoring over te gaan. Gebruiker zal echter wel regelmatig zijn/haar naar verwachting stijgende resultaten moeten publiceren. Publicatie zal moeten gebeuren met tekst en foto's waarbij klimmer/boulderaar in de hem beschikbaar gestelde kleding acte de presence geeft.