2/21/2008

Screamin Super Soccer - Fifa3 street

Ehrmm, do try this at home !! Warning: don't be down if it doesn't work out (click immage).
Ongehoorde voetbal-trics gecombineerd met een clip-style montage en je hebt een onvergetelijke minuut aan verbijsterend visueel spectakel.

Deepzly Motivated Revisited - 9

(met toestemming van Mike Meijnhard)

2/20/2008

Extreme Ice Climbing - Iluminati Dolomites

Yikes ! dit zijn routes waar ik niet eens van wil dromen. Op 29 januari klommen Florian Riegler and Herbert Klammer Iluminati, een heftige mixed route (150m, M11+, WI6+) in Val Lunga - Selva Gardena, Dolomieten, Italiƫ. De grot waar de route doorheen loopt wordt vergeleken met de Granda grotta in Kalymnos. De route zelf wordt door Riegler omschreven als een van de moeilijkste mixed routes ter wereld. Klik foto voor het volledige verslag.
(bron: planetmountain.com)

2/19/2008

Ice climbing Val Malenco / Val di Spluga

YO !! met kapitale letters. Eindelijk eens belissima ijs met daarbij een strak blauwe hemel. In val di Mello was het overigens een valse start want daar hadden de ijsgoden een bad day. Van een paar Italianen hoorden we van goede condities in Val di Malenco en Val di Spluga dus zijn Tim en ik subiet daarheen gegaan. Niet alleen de ijscondities waren daar goed ook de culinaire geneugden mochten er wezen. Door een kookgekke waard van de Albergo di San Guiseppe werden we getrakteerd op hemelse locale gerechten (waarover later meer). De honger mocht dan groot zijn maar de primo en secundo deden ons al uit de voegen springen. De waard kon het niet aanzien dat wij op een mars en een snelle jelle de dag doorbrachten.
De foto's worden door Tim nog aangeleverd dus wordt vervolgd met meer actiebeelden (foto boven is een googleplaatje van de Centrale San Guiseppe (ca. 250m/V4).