8/22/2008

Homer 5.10


I've got no clue where I found it but it's funny enough to see Homer doing something so devoted.

8/20/2008

Belaying Spectacles - Spectacular

Toen ik 12 was heb ik met een gebroken arm drie weken in het ziekenhuis gelegen. De arm moest aan een tractie vastgehouden worden en ik mocht niet niet rechtop zitten. Boekenwurm als ik ben leverde dat problemen op met lezen. Geen nood het ziekenhuis had een prismabril voor me waar mee ik kon lezen zonder mijn hoofd op te tillen. En nu is dit stukje natuurkundig principe heruitgevonden als zekeringsbril. Briljant en onzinnig tegelijk. Buiten dat je er redelijk snel duizelig van wordt zal het je evenwichtsgevoel tijdens het zekeren er niet beter op maken.
Wel zal het je nek verlichten bij het zekeren in de hal maar buiten vraag ik me af of het zicht wel langs de rand van je helm komt.
Anyway: alleen te koop bij Fuerza Climbing voor het luttele bedrag van 97,50 euro. Wellicht wordt het toch nog een zichtbaar succes...
(bron:FuerzaClimbing)

8/19/2008

Face Landscapes

Sommige kunstenaars nemen hun creaties wel heel persoonlijk. Deze artiest, fotograaf Levi van Veluw, brengt zijn eigen (!) gezicht op wel heel bijzondere manier tot leven. Een natuurlijk zelfportret zeg maar. Klik voor meer beelden op deze link.
(bron: behance.net)

I WANT TO BE HEARD


Peter de Wit heeft het weer n's niet treffender kunnen verwoorden. De redenering die zichzelf in de staart bijt zeg maar, héhé....

Translation:
pic1: In this time, where everybody is only concerned about himself, we raise our voice because we want to be heard. But because of that we speak up to loud and...
pic2: I SAY, IN THIS TIME, WHERE (girl): sorry, I am listening
(bron: http://www.sigmund.nl/)

8/18/2008

BAZ = BAS - Zee = Spaarne

Hij stond al eerder op Climbing.nl maar hij is te leuk om niet fff op m'n blog te herhalen.
Klimhal Haarlem heeft op 7 september haar eigen boulder kick-off die met een fijne verwijzing naar BAZ ludiek BAS is genoemd (Boulderen aan het Spaarne). Voor mij om de hoek dus, ik ga er wellicht deze keer maar eens serieus aan meedoen. Eerst nog fff op stoom komen voor BAZ!
(bron: climbing.nl)

New Sender Film - The Sharp End

Hoe beter kun je in deze tijden van (nog) geen olympische klimsport beginnen met fijne klimbeelden geschoten door klimliefhebbers? Lisa Rands, Chris McNamara en Dean Potter zijn maar een paar van de klimmers die langs komen in de nieuwste film van de Sender Films, 'The Sharp End'.
Een diverse film als ik de trailer zie en ook de site heeft het over run out routes, high-ball problems en ice covered alpine walls. Een perfecte 'warm-up' voor de komende (droge ??) BAZ event. Met dank aan Maurice voor de tip ;-))
bron: Maurice Licher & Sender Films